0
Američki fudbal

Teksansi izbacili Bengalse

Objavljeno: 06.01.13 u 08:10

Hjuston Teksansi plasirali su se u sledeću rundu plej ofa nakon što su na Rilajant stadionu pobedili Sinsinati Bengalse 19:13 (3:0, 6:7, 7:3, 3:3).

Prvo poluvreme utakmie u Hjustonu bilo je prilično rastrzano. Obe ekipe smenjivale se su se u napadi bez značajnijeg rezultata.

Jedini tačdaun u prvom poluvremenu viđen je tokom druge četvrtine i bio je delo odbrane Bengalsa, kada je Leon Hol presekao dodavanje Meta Šauba i odeno loptu u end zonu Teksansa.

Bengalsi si su međutim igrali očajan napad tokom celog meča, dobrim delom i zato što ih je na to naterala odbrana Hjustona, dok su Teksansi napadački proradili u drugom poluvremenu.

hjuston - sinsinati 1

Arijan Foster postigao je jedini ofanzivni tačdaun na meču u trećoj četvrtini kada su Teksansi zapravo napravili nedostižnu prednost. Foster je meč završio sa 32 nošenja za 140 jardi.

Met Šaub odigrao je prosečno sa 262 jarda pasom i jednim intersepšnom, dok je njegov kolega iz Bengalsa Endi Dalton odigrao ispod proseka sa svega 127 jardi dodavanjem i takođe jednim presečenim pasom.

Sledeća stanica na putu ka Superbolu Teksansima će biti Boston gde će se sastati sa Nju Ingland Petriotsima, što će im biti prvo veliko iskušenje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter