1
Domaći fudbal

Stigla potvrda – Lazar Zahavijev

Objavljeno: 06.01.13 u 11:10

lazar markovic

Konačno da neko kaže istinu. Fali Ramadani je priznao da njegova agencija „Lijan sport“ više ne zastupa Lazara Markovića, što zapravo predstavlja potvrdu da je on za sedam miliona evra prodat Piniju Zahaviju. Ramadani to nije decidirano rekao, ali se to zaključuje iz njegovih reči.

Lazar više nije moj igrač i on je zvanično u vlasništvu Partizana. Ukoliko oni hoće da vam kažu ko ga zastupa onda ok, ja ne mogu.

Samo ću reći da on do juna sigurno ostaje u Partizanu“, rekao je Ramadani.

Kad je Partizan u pitanju mnogo je nelogičnosti. Recimo, zašto niko ne želi da priča o ovoj temi ili kako Ramadani prvo kaže da Lazar nije njegov igrač, a onda tvrdi da će do juna sigurno ostati i Humskoj?

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Stigla potvrda & on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter