0
AdmiralBet ABA Liga

Šizofrena situacija

Objavljeno: 06.01.13 u 08:39

vujosevic

Pobeda Partizana nad Cibonom ostala je u senci nereda koji su pre i tokom utakmice napravili navijači Partizana. Trener crno – belih koji je u navratima bio u verbalnom sukobu sa pristalicama Partizana smatra da je sramota ono što se desilo u Pioniru.

“Poznato je da postoji podela navijača na one oficijalne koji predstvaljaju „jug“ i takozvane „zabranjene“. Sala, niti stadion nisu mesto za razračunavanje. Ne znam čiji bi se interesi branili prekidanjem utakmice, ali sigurno nisu klupski. Ne treba velika organizacija da bi se navijalo za Partizan, dođeš sa šalom na tribine i pevaš. Ovo što se desilo je sramota za i za Partizan i za Beograd.

Vujošević je od navijača zatražio da ubudući zajednički podrže klub.

“Ne trebaju nam ni vlast, ni Zvezda, sami smo sebi najveći problem. Ne treba nam da pevamo različite pesme. Ne tražim od navijača da budu prijatelji, ne znam ni koje u pravi, ali samo tražim da se zajednički navija, a da se ne prekida utakmica. To što su navijači samostalno izašli posle prekida, ostavlja tračak sumnje da nisu došli na meč bi ga prekinuli. Trebaju nam jedinstveni navijači, jer je ovo šizofrena situacija. Nemojte da se ruši mit Partizanove publike. Ako neko neće da navija, ne mora da ulazi u halu.” kaže Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter