0
Američki fudbal

Pekersi idu dalje

Objavljeno: 06.01.13 u 09:10

grin bej

U prvom meču vajld kard runde plej ofa konferencije NFC  u Viskonsinu su Grin Bej Pekersi pobedili su Minesota Vajkingse rezultatom 24:10 (7:3, 10:0, 7:0, 0:7).

Čim je sat vremena pre početka meča na Lembo fildu objavljeno da startni kvoterbek Kristijan Ponder neće nastupiti zbog povrede nestalo je i ono malo zrno šanse za Vajkingse da mogu da pobede Pekerse.

Ponderova zamena Dzo Veb koji nije tokom sezone imao niti jedno dodavanje, jednostavno nije imao dovoljno snage da Vajkingse učini konkuretnim timom na ovom meču.

Međutim nisu Pekersi ovu utakmicu dobili zahvaljujući povredi Vajkingsa, daleko od toga. Aron Rodžers se definitivno opasno naoštrio za plej of i to se jasno videlo na Lembo fildu. Igrao je hirurški precizno i to bi trebalo da zabrine San Francisko Fortinajnerse koji su im sledeći protivnici.

Rodžers je imao 33 pokušaka dodavanja od koji je kompletirao 23 za 274 jarda i jedan tačdun. Ipak najinteresantnija je raznolikost u Rodžersovim dodavanjima jer je on iskoristio na ovom meču čak 10 rezličitih igrača.

Sa druge strane Džo Veb je uradio koliko je mogao. Meč je završio sa 180 jardi dodavanjem, 68 jardi trčanjem, jednim tačdaunom i jednim intersepšnom.

Raning bek Vajkingsa Adrijan Piterson imao je 22 nošenja za 99 jardi.

Pekersi sledećeg vikenda putuju u San Francisko gde će se na Kendlstik parku sastati sa Fortinajnersima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter