0
AdmiralBet ABA Liga

Nadvisili Olimpiju

Objavljeno: 06.01.13 u 12:23

vlada vukoicic

Trener Crvene zvezde Telekom Vlada Vukoičić se plašio da će se dvonedeljna pauza loše odraziti na igru njegovog tima, ali su se ti strahovi raspršili posle pobede u Ljubljani nad Olimpijom od 70:56.

„Malo smo se plašili kako će ekipa izgledati nakon dvonedeljne pauze, jer je postojao strah da ne izgubimo ritam utakmica. Mi smo jako trenirali u pauzi, a igrači su bili motivisani i uželeli se mečeva.“, izjavio je Vukoičić nakon utakmice.

Vukoičić je rekao da je utakmica protiv Olimpije bila veoma važna za crveno bele i posebno je istakao dobru igru u odbrani.

„Susret sa Olimpijom bio je veoma važan za nas jer smo igrali protiv tima koji želi najveći plasman u ABA ligi, pa je samim tim i ova pobeda značajnija. Igrali smo čvrstu odbranu, a skokom smo nadomestili izgbljene lopte“, rekao je Vukoičić.

Košarkaše Crvene zvezde očekuje put u Nemačku, gde će se u okviru 1. kola L grupe Last 16 faze Evrokupa sastati sa Ulmom, a meč je na programu u sredu 9. januara od 19:30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter