1
Evropske lige

Ludnica na Bernabeu i pobeda Reala

Objavljeno: 06.01.13 u 18:57
 ronaldo
Madridski Real priređuje ove sezone svojim navijačima mečeve za infarkt, a sada su u 18. kolu Primere savladali Sosijedad sa 4:3 iako su od šestog minuta imali igrača manje.
Povela je ekipa Žozea Murinja u 2. minutu golom Karima Benzeme, ali je samo četiri minuta kasnije crveni karton dobio Adan (Kasiljas ušao uz ovacije sa tribina), a za Sosijedad je dosuđen penal koji je u gol pretvorio Ćabi Prijeto.
crveni
Real je do kraja prvog poluvremena opet poveo i to golom Samija Kedire, ali je Prijeto drugim pogotkom na susretu izjednačio u 40. minutu.
Navijači Reala su bili prilično iznervirani, ali ih je oraspoložio Kristijano Ronaldo sa dva gola u 68. i 70. minutu. Ali da tu ne bude kraj pobrinuo se sjajni Ćabi Prijeto svojim trećim golom u 76. minutu, ali je gostujući tim ostao sa desetoricom jer je u 79. isključen Estrada.
Real ostaje treći sa 36 bodova (-4 udonosu na Atletiko, a -13 na Barsu), dok je Sosijedad osmi sa 25 bodova.
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Ludnica na Bernabeu i pobeda Reala | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello. Very cool blog!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also…I am happy to locate numerous useful info here within the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter