1
AdmiralBet ABA Liga

Krka iznenadila Zadar

Objavljeno: 06.01.13 u 19:23

zadar krka

Zadar nije uspeo da dobije još jednu triler završnicu na domaćem terenu. Večeras je Krka bila bolja i zasluženo slavila u „Višnjiku“.

Meč je odlučen u poslednjim sekundama kada je Jakov Vladović uzeo poklonjenu loptu od Vedrana Morovića i rutinski postigao  dva poena , uz to je zaradio i dodatno bacanje , dovoljno za početak slavlja slovenačke ekipe.

Posle dosta tvrdog otvaranje meča obe ekipe, Krka se bolje snašla i imala kakvu takvu prednost do samog kraja. U poslednjim minutima Zadar je nadoknadio manjak, stigao do izjednačenja (62:62) ali je to bilo sve. Posle toga je usledio niz grešaka domaćih, pormašenabacanja Bariše Krasića, kao i već pomenuta kardinalna greška Morovića.

Kod domaćih najbolji je bio Jozo Brkić sa 17 poena, Romeo Trevis je ipak igrao(iako je najavio da neće zbog neiplaćenih zarada) i postigao 14 koševa. Najefikasniji kod pobednika je bio Lorbek sa 24 poena i 5 skokova, junak pobede Vladović je meč završio sa 14 postignutih poena.

Ovom pobedom Krka se izjednačila sa Zadrom i obe ekipe sada imaju skor 6-10. U sledećem kolu obe ekipe gostuju, Krka Ciboni, dok Zadar gostuje Olimpiji.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Krka iznenadila Zadar | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’ve heard that there are some issues with character limits on the PS3 web browser. Has this problem been fixed? Would I be able to type out long blog posts on the PS3 web browser?.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter