1
Evropske lige

Bio jednom jedan derbi

Objavljeno: 06.01.13 u 20:57
Mesi
U duelu gradskih rivala u Barseloni, meču koji je nekada nazivan derbijem, Barselona je preslišala Espanjol sa 4:0, a treba napomenuti da je tim Tita Vilanove ozbiljno igrao samo prvih pola sata.
Povela je Barsa u 10. minutu golom Ćavija, a asistent je bio Inijesta. Samo pet minuta kasnije Pedro je povećao na 2:0, a isti igrač je već u 27. minutu rešio pitanje pobednika.
Posle pola sata igre Barsa dolazi i do četvrtog gola, a Lionel Mesi postiže prvi gol u 2013. godini i to sa bele tačke.
Stala je Barsa tada, nisu do kraja postigli nijedan gol, a Espanjol na tome može samo da im se zahvali. Barsa je na ovaj način zadržala ubedljivu prednost na tabeli, a Espanjol ostaje na 18. mestu sa samo 15 bodova.
0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Bio jednom jedan derbi | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. What a super blog! to a great deal info and a extremely short lifestyle hehehehe continue to keep it up, excellent operate
    sJasonBlacke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter