0
Fudbal

Levante preokretom do pobede

Objavljeno: 05.01.13 u 17:59

el zar

Odigran je drugi meč 18. kola Primere, a Levante je na svom terenu savladao Atletik Bilbao sa 3:1 i tako ostao u samom vrhu i pokušaće u nastavku sezone da nastavi sa dobrim partijama i možda se domogne čak i četvrtog mesta.

A nije sve dobro počelo po domaćina, pošto je Aduriz posle centaršuta Iraole doneo prednost Baskijcima već u 6. minutu. Ali Levante dolazi do preokreta već u prvom poluvremenu, izjednačio je svojim drugim golom u Španiji Kristijan Lel. Nekadašnji igrač Bajerna i Herte je postigao pogodak posle asistencije El Žara, koji je menjao suspendovanog Martinsa, a meč je rešen u 43. minutu kada crveni karton dobija defanzivac Bilbaoa Laport.

U samom finišu prvog dela gol glavom posle centaršuta Navara postiže Ibora. Konačan rezultat postavio je Nabil El Žar u 69. minutu.
Levante je sada šesti sa 30 bodova, jednim manje od Malage i Betisa, dok je Bilbao na 13. mestu sa 21 bodom, što je zaista loše od ekipe koju vodi Marselo Bijelsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter