0
Auto Moto

Domenikali siguran

Objavljeno: 05.01.13 u 17:31

Stefano Domenikali

Stefano Domenikali, direktor tima Ferari, je odlučan u tvrdnjama da će Ferari već na početku sezone krenuti snažno, jer nemaju problema sa bolidom koje su imali u predtestovima prošle sezone. Domenikali takođe veruje da će šampion biti odlučen u prvoj polovini sezone, jer će mnogi timovi već od jula početi da razmišljaju o novim pravilima F1 koja ih očekuju od 2014. godine.

„Ono što nam se desilo prošle godine na prvim testovima na Herezu se sigurno neće desiti i ove. Nastupajuća sezona će biti odlučena u prvoj polovini godine jer se timovi neće više truditi da razvijaju bolid za 2013, već će preći na razvoj modela za 2014. godinu, a ovaj prelaz će se desiti u drugoj polovini jula, tako da će biti jako važno imati dobar bolid odmah.“

Ferari još uvek nije objavio kada će otkriti svoj novi bolid, ali će to svakako biti pre početka zimskih testova na Herezu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter