0
Tenis

Srbija Open i zvanično otkazan!

Objavljeno: 04.01.13 u 18:51

65488

Ostali smo bez ATP turnira. Beograd je u protekle četiri godine bio domaćin turnira koji je privlačio mnoge zvezde svetskog tenisa. Međutim, zbog visokih cena karata i otkazivanja nastupa naših najboljih tenisera prošle godine, ovaj turnir je prošao potpuno nezapaženo. Mali broj gledalaca naterao je organizatore da odustanu od ovog turnira.

„Doneli smo odluku koja je u ovom trenutku najracionalnija, uzimajući sve uslove u obzir. Hvala svima koji su proteklih godina bili deo ovog događaja i učestvovali u organizaciji. Iza nas su 4 godine tokom kojih je organizacija turnira od strane ATP uvek ocenjena najvišim ocenama, a igrači su posebno isticali vrhunske uslove koji su im svake godine omogućeni. Zahvaljujemo se sponzorima, volonterima, publici i svim igračima koji su Beograd stavili na tenisku mapu sveta“, navodi se u saopštenju kompanije Family Sport, organizatora Srbija Opena.

Tako je informacija koju je sa nama podelio Sergej Stakhovski, dobila zvaničnu potvrdu.

Poslednji šampion ATP turnira u Beogradu je italijanski teniser Andreas Sepi. Novak Đoković je dva puta osvajao turnir (2009. i 2011. godine), a 2010. godine trofej je podigao Sem Kveri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter