0
Auto Moto

De la Rosa juri mesto

Objavljeno: 04.01.13 u 15:06

Pedro de la Rosa

Pedro de la Rosa je setovao svoje želje za narednu sezonu, da se zabode u bilo koji tim kao rezervni vozač, pošto je njegov tim HRT ugašen. Španac je svoju jedinu sezonu u F1 sa timom HRT opisao kao najbolje iskustvo, ali se nada da bi mogao da bude u nekom boljem timu od ovoga koji je propao.

„Pokušaću da postanem test vozač ili rezerva u nekom dobrom timu. Sa timovima koji su preostali, to vam je kao aukcija i onaj ko donese najviše novca, će dobiti mesto, ali mi nemamo sponzora koji bi to mogao.“

De la Rosa je povezivan i sa Meklarenom, za koji je testirao bolide u razdoblju od 2003 do 2009. godine, i priznaje da je tokom sezone 2012 vodio i razgovore sa Martinom Vitmaršom, ali da još uvek nije ništa dogovoreno.

„Razgovarali smo tokom cele godine o mnogim stvarima, ali nisam nikada uspeo da shvatim da li me žele ili ne. Do danas, nisam preduzeo mnogo koraka kako bih obezbedio sebi neko mesto, ali još uvek nisam u žurbi. Prvo želim da sortiram ideje, pronađem ciljeve i onda da se fokusiram na njih“ izjavio je 41. godišnji vozač.

Otkada je kao test vozač dospeo u F1, de la Rosa je bio u timovima Erousa, Prosta, Jaguara, Meklarena, Zaubera i HRTa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter