1
Ostali sportovi

Lindzi Von počela da trenira i sprema se za povratak

Objavljeno: 03.01.13 u 21:51

VOn

Rajner Salcberg, direktor trka kompanije Hed koja obezbedjuje opremu za Lindzi Von, rekao je da je četvorostruka ukupna pobednica Svetskog kupa doputovala u sredu u Austriju, a već lagano trenira.

Salcberg je rekao da Von planira da se vrati spustu i superveleslalomu na trkama u Sent Antonu 12. i 13. januara.

Von se nije takmičila od 16. decembra, kada je pala u prvoj trci veleslaloma u Kurševelu. Posle te trke je objavila da će se vratiti u SAD i potpuno oporaviti od stomačnih tegoba zbog kojih je novembra bila u bolnici.

Ako se Lindzi Von vrati za Sent Anton, to znači da će propustiti ukupno šest trka te će imati malo šansi da odbrani titulu. Bila je četvrta, a sada je šesta na tabeli, sa 725 bodova iza lidera Tine Maze.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Lindzi Von počela da trenira i sprema se za povratak | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice site!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to find so much useful information right here in the article. Thank you for sharing.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter