0
Domaći fudbal

Hoću opet da radim sa Stanojevićem

Objavljeno: 03.01.13 u 11:43

Lazar Markovic

Najbolji fudbaler Srbije u 2012. godini Lazar Marković spreman je da u ovoj 2013. promeni klupske boje, ali tvrdi da se sigurno neće ošišati. Kaže da mu to ne pada na pamet.

Ali zato često mu padne na pamet ona propuštena prilika u Milanu protiv Intera, a pomisli i na to kako bi bilo lepo da ponovo sarađuje s Aleksandrom Stanojevićem, koji mu je prvi pružio šansu u Partizanu.

„U ovoj 2013. godini može svašta da se dogodi, možda i promenim klub, ali se sigurno neću ošišati. To ne dolazi u obzir.

Što se tiče prethodne godine ona je za mene bila dobra. S Partizanom sam igrao Evropu, debitovao za reprezentaciju, postigao gol protiv Čilea… Naravno, bilo je i loših strana, kao recimo ta promašena prilika protiv Intera, koje se veoma često setim“, kaže Marković, a onda slede pohvale na račun Aleksandra Stanojevića:

„On je sjajan trener. Dao mi je priliku u Partizanu, za mene je mnogo učinio i ja sam mu neizmerno zahvalan. Čestitam mu na svim uspesima koje je do sada ostvario i nadam se da ćemo uskoro ponovo sarađivati.“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter