0
Evroliga

Efes i Real rutinski

Objavljeno: 03.01.13 u 22:56

Ljulk Real

Real je lagano savladao Bamberg u Nemačkoj sa 67-82. Kraljevski klub je od samog početka kontrolisao meč i jedino kad su domaći malo pripretili i rezultatski prišli je bilo u trećoj deonici. Ipak do kraja meča Real je ponovo stegao i imao i 19 poena prednosti.

Najbolji kod pobednika bio je crnogorski reprezentativac Nikola Mirotić sa 19 poena uz šut za dva 7/9. Kod domaćih najbolji standardno Nahbar sa 19 poena do kje dva manje imao Gavel.

 

U utakmici nedelje Evrolige, košarkaši Anadolu Efesa su savladali Panatinaikos sa 78:64.

Derbi nije opravdao očekivanja pošto su Turci u pojedninim trenucima treće deonice vodili i sa više od 20 koševa razlike pa jedino što je Pao uspeo da uradi do kraja je da kolko tolko ublaži proaz.

U timu Efesa igrači su lepo rasporedili poene pa niko nije preterano odskakao od tima. najefilasniji je bio Džordan Farmar sa 13 poena, poen manje imao je Lukas dok je naš Duško Savanović imao 11 poena uz najbolji indeks korisnosti na meču od 18 poena.

Kod Panatinaikosa istakao se Bramos sa 16 poena.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter