1
AdmiralBet ABA Liga

Dašić u Cediviti

Objavljeno: 03.01.13 u 20:42

Dašić

Sredinom decembra prošle godine došlo je do razlaza Vladimira Dašića i turskog Bešiktaša, a reprezentativac Crne Gore je posle skoro mesec dana pauze blizu prolanaženja novog kluba.

Nekadašnji košarkaš Budućnosti, Real Madrida, Lotomatike i Olimpije iz Ljubljane bi u toku dana trebalo da potpiše ugovor sa Cedevitom i stavi se na raspolaganje treneru Aci Petroviću.

Biće to poslednje u nizu novih imena u Cedeviti u vrlo kratkom periodu. Posle odlaska trenera Božidara Maljkovića, zatim igrača Marka Cara. Mikela Želabala i Markiza Grina, u ovaj klub stigli su pored Ace Petrovića i Dervin Kičen, Ante Mašić i sada Vladimir Dašić, piše Košarka.rs.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title DaÅ¡ić u Cediviti | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hello, i think that i saw you visited my blog thus i came to „return the favor“.I am attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter