0
AdmiralBet ABA Liga

Dalje neće moći

Objavljeno: 03.01.13 u 19:13

Trevis

Amerikanac Romeo Trevis je trebalo da se pojavi na treningu 2. januara, ali to se nije dogodilo. Njegov menadžer sportskom direktoru Zadra Branku Skorči rekao je da se povratak njihovog najboljeg igrača očekuje već tokom današnjeg dana. Ali, Trevisovi postovi na Twitteru brinu navijače. Nakon što je kratki odmor proveo u svom Akronu u državi Ohajo, otišao je na proslavu Nove godine u London i oglasio se tvitom:

„Odrasli se ljudi ponašaju odraslo, kada su plaćeni kao odrasli ljudi. 2013. godina puna je mogućnosti, jedva čekam da vidim šta će mi doneti“

Romeo Trevis je najbolji igrač Zadra ove sezone a nama je poznat po košu na 0,8 sekundi do kraja korim je potopio Partizan.

Trevis je inače jedan od najboljih prijatelja LeBrona Džejmsa, sa kojim je delio svlačionicu u srednjoj školi.

U klubu ne kriju da su uznemireni, uprkos činjenici da su završili poslove sa Vedranom Morovićem i 18-godišnjim centrom Jusufom Nurkićem koji iz Cedevite stiže na pozajmicu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter