0
Evropske lige

Gorke karamele svrakama

Objavljeno: 02.01.13 u 23:02

Everton

Njukasl je danas ostao bez najboljeg igrača, jer Demba Ba ide u Čelsi, a ostali su i bez bodova na svom terenu pošto su izgubili od Evertona sa 2:1.

A sve je krenulo sjajno po Njukasl, poveli su u 2. minutu kada je Krul ispucao loptu, Heitinga je promašio loptu, a Papis Demba Sise zatresao mrežu. Everton je od tog momenta mnogo bolji rival, ali Krul u nekoliko navrata dobro interveniše, međutim u 43. minutu sjajan udarac Lejtona Bejnsa direktno iz slobodnog udarca i rezultat je poravnat. Everton dolazi do pobede golom Aničebea, koji je na terenu proveo oko 90-tak sekundi pre nego što je iskoristio pas Jelavića i matirao Krula po drugi put na meču.

bejns

Mogao je Njukasl do boda, ali je najbolju priliku imao Santon koji je pokušao sam sve da završi umesto da je uposlio potpuno samog Sisea na drugoj strani koji je čekao da ubaci loptu u prazan gol…
Everton je ovom pobedom došao do petog mesta sa 36 bodova, a Njukasl ostaje na 15. mestu sa samo 20 bodova i kako sada stvari stoje boriće se za opstanak što pre početka sezone niko nije mogao ni da pretpostavi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter