0
Evropske lige

Duljaj kači kopačke o klin

Objavljeno: 02.01.13 u 20:57

Duljaj

Igor Duljaj bivši igrač Partizana i Šahtojora, a sada prvotimac Sevastopolja polako se bliži kraju igračke karijere. Ostalo mu je još šest meseci ugovora i Duljaj polako razmišlja u kom pravcu će njegova nova krarijera krenuti.

“Ostalo mi je šest meseci ugovora, koje treba pošteno da odradim, tako da ne razmišljam šta ću posle toga. Ima vremena da sednem, malo odmorim i donesem odluku. Verovatno ću ostati u fudbalu ali sigurno  neću biti fudbalski menadžer. Nisam ja za taj posao. To nije moj svet…”

Dosadašnji tok fudbalske karijer za Duljaja je sasvim zadovoljavajući i on to priznaje.

“Ne treba tražiti hleba preko pogače. Zadovoljan sam karijerom, pošto sam igrao u dobro organizovanim klubovima i borio se za trofeje, ali možda je moglo i bolje. Važno je da kad se pogleda nazad da se vide rezultati. Uspeo sam da se nadogradim kao čovek, a i da za vreme karijere steknem prijatelje. Zar to nije dovoljno?” rekao je Duljaj za Sport26.rs.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter