in ,

Buemi nije više u kombinaciji

Sebastijan Buemi nije više u trci za jedno preostalo sedište u timu Fors Indije, prema pisanju švajcarski novina Blick. Takođe, pored njega, verovatno iz priče ispada i Haime Alguersuari a jedina preostala dva kandidata su Adrian Sutil i Žul Bjanki.

Fors Indija i Katerham su jedina dva tima koji nisu još uvek ozvaničili imena vozača za narednu sezonu, a gomila vozača se gurala u ova dva tima. Buemi i Alguersuari su se nadali da će se u timu pridružiti Pol di Resti, ali sada izgleda da od te rabote nema ništa.

Sutil, koji je vozio za Fors Indiju i njihove prethodnike od 2006-2011 godinne je pokušavao da se vrati u svet F1 posle godinu dana bez anganžmana. Pričalo se posle testova koji su obavljeni prošle godine da je Žul Bjanki blizu Ferarija a o tome će biti više reči 2014. godine kada će verovatno Ferari ponuditi motore timu Fors Indije, i gde bi mladi vozač mogao da postane deo dogovora… Di Resta, koji se vozio u Fors Indiji poslednje dve sezone, e gotovo siguran da će i dalje ostati u timu, ali glavnokomandujući tima Vijai Malija, kaže da preferira da objavi oba imena odjednom…

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Troicki eliminisan

Enozis doveo Mrdakovića