0
Fudbal

Van Persi je veoma važan igrač

Objavljeno: 01.01.13 u 14:42

Robin van Persi

Mančini je istakao da je Siti bio veoma blizu dovođenja Van Persija, ali je on tada prešao iz Arsenala u Mančester Siti i do sada postigao 14 golova na 20 utakmica.

Robin van Persi je veoma važan igrač za Junajted”, rekao je Mančini, čiji tim ima sedam bodova manje od ‘crvenih đavola’ koji drže čelo tabele Premijer lige.

“Želeli smo Van Persija jer smo znali da bi mogao da bude veoma važan igrač. Potpuno se razlikuje od ostalih navijačima. Želeli smo ga i zbog Lige šampiona i Premijer lige i bili smo blizu tri-četiri meseca pre nego što je otišao u Junajted. Bili smo sigurni da je on pravi igrač za nas, ali se transfer nije realizovao i sada ne možemo ništa da uradimo povodom toga”, naglasio je Mančini.

Mančini je istakao da zna zašto Siti nije doveo holandskog fudbalera, ali nije želeo da kaže razlog. Upitan da li je bio u pitanju novac, Italijan je negirao.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter