0
Evropske lige

Lacio juri Lamparda

Objavljeno: 01.01.13 u 22:08

FrankLampard

Italijanski mediji su danas objavili vest da je rimski Lacio ponudio ugovor legendarnom vezisti Čelsija Frenku Lampardu. Tridesetčetvorogodišnjem Lampsu ugovor ističe na kraju sezone a znajući politiku Čelsija o neprodužavanju ugovora igračima starijim od 30 godina, Lampardova budućnost u redovima plavaca je vrlo neizvesna.

U poslednjim mečevima Lampard je igrao sjajno i pokazao da nije još za staro gvožđe, a Lacio je već nekoliko puta uradio vrlo dobar posao na sličan način.

Naime u poslednjoh desetak godina, od pada imperije Serđa Kranjotija, Lacio se često oslanjao na veterane i dovodeći ih po isteku ugovora, bez obeštećenja.

Tako da su sjajne partije u nebesko-plavom dresu pružali veterani: Demetrio Albertini, Sebastijano Silvilja, Osman Dabo, Hulio Rikardo Kruz a ove sezone je definitivno najbolji igrač Lacija veteran Miroslav Klose koji je postiga o 10 golova u dosadašnjem toku prvenstva.

Lacio takođe drži rekord sa najstarijim igračem koji je ikad igrao u Ligi šampiona, to je bio golman Marko Balota koji je na utakmici protiv Olimpijakosa imao 43 godine i 252 dana. Ako bi se Lampard ugledao na legendarnog golmana, mogao bi da igra još 10 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter