0
Evropske lige

Fulam pobedom započeo godinu

Objavljeno: 01.01.13 u 16:44

Dimitar-Berbatov

Odigran je prvi meč 21. kola Premijer lige i premijerni susret u 2013. godini, Fulam je kao gost savladao Vest Bromvič sa 2:1 i tako upisao tri boda posle četiri meča posta.

Sjajno je odigrala ekipa Martina Jola i potpuno zasluženo trijumfovala nad, do sada, najvećim iznenađenjem Premijer lige. Berbatov je doveo Fulam u vođstvo u 39. minutu posle odlične akcije na desnoj strani i povratnog pasa Dehađaha.

VBA je prvu ozbiljniju akciju napravio u 44. minutu, pa vam to verovatno dovoljno govori o tome kako su igrali u prvom poluvremenu. Ali ipak je ekipa Stiva Klarka došla do izjednačenja i to na startu drugog poluvremena kada mrežu trese Romelu Lukaku, igrao se 49. minut.

Ova radost i nada domaćih navijača da se može izbeći poraz trajala je svega devet minuta, jer je u 58. Kačaniklić ponovo vratio prednost Fulamu i, ispostavilo se, postavio konačan rezultat.

Fulam je došao do 24. boda u sezoni i sada je 12. na tabeli, a VBA ostaje sedmi sa 33 boda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter