1
Fudbal

Katanec se vratio kući

Objavljeno: 31.12.12 u 15:17

srecko katanec

Srećko Katanec će po drugi put u karijeri biti selektor fudbalske reprezentacije Slovenije. Posle 10 godina se vraća u domovinu i na funkciju sa koje je svoju zemlju odveo na dva velika takmičenja – Evropsko prvenstvo 2000. godine i Svetsko prvenstvo dve godine kasnije.

Nakon odlaska iz Slovenije, Katanec je sa promenljivim uspehom radio u Olimpijakosu, a bio je i selektor reprezentacija Makedonije, odnosno Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Katanec na mestu selektora nasleđuje Slavišu Stojanovića pod čijim vođstvom reprezentacija nje ostvarila željene rezultate. Novi debi na funkciji selektora 49-ogodišnji strateg imaće u prijateljskom susretu sa Bosnom i Hercegovinom 6.februara.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Katanec se vratio kući | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Spot on with this write-up, I actually assume this web site needs much more consideration. I’ll most likely be once more to learn far more, thanks for that info.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter