0
Domaći fudbal

Genije predlaže: Zvezdi treba tajkun sa 30 miliona

Objavljeno: 31.12.12 u 11:48

Dejan Savićević

Legenda Crvene zvezde Dejan Savićević koji je svojim velemajstorskim potezima svojevremeno dizao Marakanu na noge, smatra da povratak Dragan Džajića u klub neće pormeniti situaciju na bolje.

“Na žalost, jesam. Ne znam kako drugačije da se ponašam, kako da mislim. Realan sam, realno gledam na stvari oko sebe. I, ne vidim izlaz. Svaka čast Džajiću, veliko poštovanje, ali… Da su on i saradnici došli u nekom povoljnijem času, da je, recimo, trenutno pozitivna nula, verovatno bi se motor zahuktao, ovako…

Problem je isuviše opterećujući, a ukoliko ga neko ne smatra takvim, onda, zaista, živi u zabludi. Zar mislite da je Džajić otišao iz Zvezde 2004. godine zato što su ga bolela leđa? Ma, nije bilo para, nije bilo rezultata… Cela mudrost. Ispašće još da otkrivam Ameriku?! Zna se ko je to već davno uradio”, kaže Savićević za Večernje novosti.

Ipak legendarni “Genije” ima ideju kako da se situacija u Crvenoj zvezdi popravi i to za godinu ili dve.

“Aleksandar Vučić očito je hrabra osoba čim se upustio u otkrivanje raznih korupcionaških afera. Ovoga puta Zvezdi bi, ipak, tajkuni, koji su pod prismotrom, mogli da pomognu, oni su, bar po mojoj oceni, spas za klub sa „Marakane”. Ode Mišković… Jedan manje u izboru. Ko li će za njim? Moj predlog je ovakav: zar nije pametnije reći nekome da se oslobađa zatvora ako u klub unese 30 miliona evra i tu ostane godinu dve, dok ga ne stabilizuje?” rekao je Savićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter