0
Domaći fudbal

Tole, svrati ponekad

Objavljeno: 30.12.12 u 20:15

tole i bata

Voša je imala novogodišnji koktel, a predsednik Ratko Butorović je ponovo opleo po prvom čoveku Fudbalskog saveza Srbije Tomislavu Karadžiću. Onako pošteno, kako on to ume, a potkačio je i bivše, ali i sadašnje članove kluba, koji se nisu pojavili na ovoj svečanosti.

Tomislav Kardžić i Zoran Laković nikada nisu došli kada smo ih pozvali, a nisu se udostojili ni da potroše 22 dinara za poštansku markicu i pošalju nam čestitku. Ovim putem im se zahvalčjujem, baš kao na tome što nas nisu pozvali na njihov novogodišnji koktel.

Takođe, ne mogu da shvatim Vuka Mitoševića, Igora Đurića ili Aleksandra Kataija, decu Vojvodine, koji se takođe nisu pojavili. Tu su još Željko Brkić, Dušan Tadić, Gojko Kačar… A svi oni su u Novom Sadu.

Nije se pojavio ni naš bivši trener Milovan Rajevac. Svi su oni brzo zaboravili Vojvodinu.

Za razliku od njih došli su Dragoljub Bekvalac, Aleksandar Janković, Saša Milanović, Zlatomir Zagorčić, Saša Drakulić, Ljubiša Dunđerski, Mane Radinović, Goran Šaula, Zoran Mariću, kao i prijatelji iz drugih klubova.

Svi oni su pokazali veličinu, kulturu, vaspitanje i gospodske manire – rekao je Bata.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter