1
Auto Moto

Romain Grosjean siguran

Objavljeno: 30.12.12 u 17:03

Romain-Grosjean-Lotus

Romain Grosjean ne vidi razlog zašto Lotus ne bi bio još bolji naredne sezone, posle obećavajuće 2012. Lotus je uspeo da podigne formu u poređenju sa 2011. godinom kada je osvojio 73 boda na putu do daleke pete pozicije u šampionatu.

Tokom 2012. godine je tim osvojio 303 boda, uključujući jednu pobedu i deset podijuma. Na kraju, u šampionatu konstruktora, Lotus je završio na četvrtoj poziciji.Grosjean koji je i pored nekoliko teških grešaka tokom sezone uspeo da obezbedi učešće i ove godine u timu Lotusa kaže da imaju sve „sastojke“ da budu još bolji u nastupajućoj godini. „Pokušaćemo da se poboljšamo u plasmanima. Ako budemo ispravno radili, ne vidim razlog zašto ne bi bili bolji od četvrtog mesta. Automobil je bio dobar ove godine, nema nekih velikih promena pravila, tim radi sjajno i jedva čekam da vidim šta će novi auto moći da isporuči. Cilj nam je da budemo sve bolji i bolji iz godine u godinu, počev od 2013.

Naučili smo mnogo toga o bolidu, gumama i setovanju automobila. Bili smo sasvim dobri na samom početku godine, ali isto tako i na zadnja dva GPa smo izgledali dobro. Rešili smo neke male stvari koje su nas mučile, napravili dobar setap pred kraj godine i siguran sam da ćemo tokom zimskih testova probati i neke nove stvari i nove ideje koje nismo imali vremena da probamo tokom sezone. Kada sve to odradimo, imaćemo kompletnu sliku o mogućnostima pred nastupajuća takmičenja, i nadam se da ćemo izabrati dobar pravac“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Romain Grosjean siguran | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter