0
Tenis

Španci savladali Francuze

Objavljeno: 30.12.12 u 18:54

verdasco-garrigues
Na teniskom Hopman kupu u australijskom gradu Pertu u nedelju su odigrani mečevi grupe B u kojima su pobede ostvarile selekcije Španije i SAD.

Španija je do druge pobede na takmičenju došla savladavši Francusku sa 2:1. Conga je savladao Verdaska sa 2:0 u setovima i doveo Francusku u vođstvo, da bi potom Anabela Medina-Gariges izjednačila pobedivši Matildu Johanson sa 2:0. U meču dublova je bio uspešniji španski par koji je slavio sa 2:0 u setovima i tako obezbedio konačan trijumf.

Selekcija SAD je savladala Južnu Afriku u svom prvom meču na turniru. Venus Vilijams je bila bolja od Šanel Šepers sa 2:1 u setovima, a Kevin Anderson je trijumfom nad Džonom Iznerom od 2:0 u setovima izjednačio rezultat u pobedama na 1:1. Duel dublova je ponovo odlučivao pobednika, a američki par je rutinski trijumfovao sa 2:0.

U ponedeljak se u sklopu A grupe sastaju reprezentacije Srbije i Italije. Prve će na teren Ana Ivanović i Frančeska Skjavone, a posle njih Novak Đoković i Andreas Sepi. Za kraj je previđen duel dublova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter