0
Auto Moto

Dani Sordo gladan

Objavljeno: 30.12.12 u 14:47

sordo

Dani Sordo kaže da je vreme koje je proveo ne takmičeći se u WRC šampionatu, učinilio da bude fokusiraniji više nego ikada, pred njegov povratak u tim Citroena. Španac je odjavljen iz francuskog tima u korist Sebastijana Ožijea na kraju 2010. godine, ali će startovati ponovo sa svojim starim timom na početku 2013. godine.

Sordo se oprobao u međuvremenu sa Minijem u Prodrajv timu gde je i pored nejake mašine, uspeo dva puta da se probije na drugu poziciju.

“Kada sam bio u Citroenu prvi put, bio sam stalno u kolima.” Izjavio je Sordo. “Onda, kada sam došao u Prodrajv, nisam se takmičio na svim relijima, i nije bilo stalnih testiranja. Možda raditi nešto stalno nije tako dobra stvar, jer se čovek malo zasiti, ali onda, kada to nemate, uželite ga se ludački. Sada, kada se vraćam u Citroen, želim uspeh više nego ikada”

Sordo je odlučan u izjavama da njegovi trkački instinkti nisu otupeli pogotovu što je na Reliju Katalunje postavio na nekim deonicama domaći zadatak svima, izobaravši rekorde.

“Gladan sam pobeda, više nego ikada, a vozim bolje nego ikada. Jedini mali problem bi mogla da budu mesta kao što je Meksiko. Nisam bio tamo prošle godine i sada će taj reli za mene biti kao nešto potpuno novo.”

Sordov prvobitni dil sa Citroenom je bio da vozi na 11 relija od 13, i trebalo je da propusti dva relija, onaj u Švedskoj i onaj u Francuskoj, ali prema poslednjim informacijama, radi se na tome da mu se obezbedi automobil i na preostala dva relija kako bi odvozao celu sezonu sa Mikom Hirvonenom u timu…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter