0
Domaći fudbal

Aleksić na meti večitih rivala

Objavljeno: 30.12.12 u 09:12

aleksic

Očigledno je da crveno i crno beli ne mogu jedni bez drugih u transfer pričama poslednjih godina. Čim jedan klub pokaže interesovanje za nekog fudbalera, odmah se javi i drugi klub da je zainteresovan za usluge istog.

Tako je i u ovom slučaju. U pitanju je golman Spartaka Branimir Aleksić. Član je mlade reprezentacije Srbije, pa ni ne čudi interesovanje naša dva najveća kluba.

„Za njega zaista postoji interesovanje iz naša dva najveća kluba, ali naš čuvar mreže nalazi se na meti i nekoliko inostranih klubova koji su ga pratili tokom jeseni. Zasad se niko nije obratio klubu sa zvaničnom ponudom“, izjavio je za Večernje novosti sportski direktor Spartaka Miodrag Morača.

Postoji mogućnost da i Crvena zvezda i Partizan ove zime ostanu bez prvih čuvara mreže, Bobana Bajkovića, odnosno Vladimira Stojkovića, pa je sasvim moguće da će jedan od ova dva kluba angažovati Aleksića u ovom prelaznom roku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter