0
Ostali sportovi

Zar i u vaterpolu?

Objavljeno: 29.12.12 u 17:26

vaterpolo

Završni turnir Kupa Srbije u vaterpolu biće održan 12. i 13. januara u organizaciji Partizana koji je uz Vojvodinu i Radnički zatražio od Vaterpolo saveza da za ovo takmičenje budu angažovane inostrane sudije. Četvrti učesnik završnog turnira, Crvena zvezda, dobila je ponudu da podrži zahtev, ali je odbila tu mogućnost.

U pismu koje su tri kluba uputila na adresu VSS se navodi da u Srbiji nema dovoljno kvalitetnih arbitara koji mogu da izdrže pritisak ovako značajnog turnira, a u VSS ne gledaju blagonaklono na ovu inicijativu.

„Odgovorio sam klubovima da ne podržavam njihov zahtev jer imamo dovoljno sudija i delegata koji su uspešni i na međunarodnoj sceni. Siguran sam da mogu dobro da odgovore obavezama i na domaćoj sceni. Kao ozbiljna organizacija moramo i možemo samostalno da vodimo takmičenje. Ako svi budemo radili svoj posao kako treba, sve će proteći u redu, a u suprotnom nam ni stranci ne mogu pomoći“, rekao je predsednik Vaterpolo saveza Velibor Sovrović.

U Crvenoj zvezdi su inicijativu okarakterisali kao glupost i istakli da smatraju da iza svega stoje neki drugi motivi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter