0
Evropske lige

Siti se provukao, Junajted lako

Objavljeno: 29.12.12 u 18:07

Jang

Mančester Junajted je na Old Trafordu savladao VBA sa 2:0, a prvi gol je postignut već u 9. minutu kada je centrirao Jang, a Mekoli smestio loptu iza leđa Bena Fostera. U tim Mančester Junajteda vratio se Šinđi Kagava, a i pored navoda medija da Vidić neće biti u ekipi on je odigrao svih 90 minuta. Sve do 90 minuta je Juanjted imao taj gol prednosti, a tada na scenu stupa Robin Van Persi i postiže sjajan gol, 14. u sezoni! Juanjted je tako zadržao +7 u odnosu na Siti, a ser Aleks Ferguson će 31. decembra lepo i bez brige proslaviti rođendan.

Mančester Siti je odigrao potpuno lud meč protiv Noriča i uspeo da sa igračem manje odbrani vođstvo protiv kanarinaca i pobedi sa 4:3. Za samo pet minuta meča Edin Džeko je doneo ogromnu prednost građanima sa dva pogotka na asistencije Silve i Aguera, a Pilkington je smanjio na 2:1 već u 15. minutu iz slobodnog udarca (lopta zakačila Klišija). U 44. minutu Siti ostaje sa igračem manje, posle duela Basonga i Nasrija igrač Sitija dobija crveni karton, jer je došlo do koškanja njih dvojice, a pitanje je da li je sudija bio u pravu. U 50. minutu Siti dolazi i do trećeg gola, Jaja Ture je uposlio Aguera koji pogađa, ali se Norič ne predaje i smanjuje preko Martina, posle centaršuta Snodgrasa u 63. minutu. Ali samo četiri minuta kasnije autogol Marka Buna posle prodora Aguera za 4:2. Martin daje još jedan gol za 4:3 posle gužve u kaznenom prostoru u 75. minutu, međutim do kraja se Siti odbranio i uzeo sva tri boda.

Nasri

Svonsi je treći put savladao Fulam od kada je ušao u Premijer ligu, ovoga puta na Krejven Kotidžu sa 2:1 i to bez Mičua. Deni Grejem ga je odlično zamenio i postigao vodeći gol, da bi De Guzman povećao na 2:0. Utešni gol za ekipu Martina Jola postigao je Brajan Ruiz.

guzman

Aston Vila je u opasnom kanalu, dočekali su Vigan i izgubili ubedljivo sa 3:0, pa su tako u psolednja tri susreta primili 15 golova, a da nijedan nisu dali. Ramis, Bojs i Kone su naneli još bola domaćim navijačima na Vila parku i sada je pitanje da li će Lambert ostati na klupi.

Reding je golom Pavela Pogrebnjaka savladao Vest Hem, a sjajan meč odigrali su Stouk i Sautempton koji su odigrali 3:3. Poveli su sveci golom Lamberta, a izjednačio je Kenvajn Džons. Do kraja prvog poluvremena Rodrigez dovodi Sautempton u vođstvo, a autogol postiže Vilkinson za 1:3. Ipak, Stouk smanjuje preko Apsona u 67. minutu, ali u 71. ostaju sa desetoricom jer je isključen Nzonzi. Ipak, u 90. minutu bod ekipi Tonija Pjulisa donosi Kameron Žerom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter