0
Ostali sportovi

Novopazarke prvakinje u lou-kiku

Objavljeno: 29.12.12 u 08:28

box

Barudžićeva je u duelu za titulu u kategoriji do 50 kilograma savladala Plamenu Cigularovu iz Bugarske odlukom sudija 3:0 (50:46, 50:45 i 49:47), posle pet planiranih rundi od po tri minuta.

Jednoglasnom odlukom slavila je i Lukačeva protiv Makedonke Kristine Stojčevske (50:45, 49:48 i 50:46) u kategoriji do 52 kilograma, u meču koji je, takodje, potrajao svih pet rundi.

Balkanski profesionalni pojas u lou-kiku je zvanična titula Svetske kik-boks federacije (WAKO), čiji je delegat bio Srdjan Bugarčić iz Beograda.

Osim mečeva za profi titule, novopazarska publika je videla još 10 borbi, u kojima su, uz domaćina, učestvovali i takmičari iz Kraljeva, Smedereva, Niša i Tuzle.

Najbolji akter tih duela bio je domaći pionir Aldin Ramović, njegova klupska drugarica Saida Bukvić proglašena je za najboljeg tehničara, dok je novopazarski Klub borilačkih sportova najuspešniji kolektiv ove kik-bokserske revije.

Borbe u Hali sportova pratilo je oko 1.200 gledalaca.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter