0
Evropske lige

Kaljari na ivici bankrota

Objavljeno: 29.12.12 u 12:16

 kaljari

Italijanski prvoligaš Kaljari nalazi se na ivici bankrota i igračima duguje poslednje tri plate. Prema tvrdnjama italijanske štampe, mali su izgledi da igrači budu isplaćeni u dogledno vreme, a klupsko rukovodstvo kao uzrok problema navodi nevolje sa stadionom.

Na rekonstrukciju stadiona Sant’ Elija potrošeno je čak 18 miliona evra, a tim ne može da igra na njemu svoje mečeve jer stadion još nije dobio bezbednosni sertifikat pa je Kaljari primoran da mečeve kao domaćin igra u Parmi. Osim toga, oko 2.5 miliona evra koje klub treba da dobije od prodaje prava TV prenosa, najverovatnije će se sliti u gradsku kasu jer su klub i gradska vlast već neko vreme u sporu.

Kaljari trenutno zauzima 17. mesto na tabeli Serije A i klupsko rukovodstvo je najavilo da će tokom januarskog prelaznog roka biti primorano da rasproda sve igrače za koje budu stigle ponude.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter