0
Auto Moto

Di Resta želi podijume u 2013. godini

Objavljeno: 29.12.12 u 13:11

Pol di Resta

Posle dve sezone provedene u Fors Indiji u kojoj će najverovatnije ostati i naredne godine, 26. godišnji vozač se nada da će njegove performanse biti još bolje naredne sezone.

„Želm podijume i to mi je cilj. Ali, želim da ih zaradim, a ne da se na njih penjem zbog faktora sreće, hoću da to bude rezultat rada, znanja, brzine i mog vozačkog umeća. Mislim da smo sposobni za takve rezultate i verujem da su dostižni. Svakako, potreban nam je brz automobil koji može na stazi da bude konkurentan, i to ne samo tokom trke, već tokom celog vikenda, cele sezone.“

 

Di Resta je podvukao da je malo razočaran što nije prešao u neki od najjačih timova, ali da mu je to motiv da bude još bolji i odlučan je da napravi rezultate vredne pažnje.

„To mi je samo dalo dodatni motiv da budem još bolji naredne sezone. Svi mi želimo da budemo u bolidima koji su sposobni da pobeđuju, i osvajaju šampionate. Ipak, sve što ja mogu je da izađem na stazu i dam sve od sebe kako bi napravio dobre rezultate, a ako budem uspeo u tome, veliki timovi će to znati da cene. U ovom trenutku, ja dobijam novac da vozim u Sahara Fors Indiji, i davaću sto odsto sebe na svakoj trci, već od Australije.“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter