0
Fudbal

Crne mačke ne utiču na pevce

Objavljeno: 29.12.12 u 15:52

Lenon

Odigran je prvi meč 20. kola Premijer lige, Totenhem je savladao ekipu Sanderlend sa 2:1 na stadionu svetlosti i tako su nastavili niz od bez poraza, koji je sada četiri meča.
Još jednom je ekipa Andrea Viljaša Boaša propustila priliku da dođe do vođstva u prvom poluvremenu kada su propustili nekoliko sjajnih šansi, a najbolju je imao Adebajor koji je pogodio prečku. Stigla je kazna za ove promašaje u prvom delu igre i Sanderlend je poveo golom Džona O’Šeja u 40. minutu posle gužve u kaznenom prostoru

Ali domaći navijači su mogli da se raduju samo na poluvremenu, pošto je Totenhem za samo šest minuta drugog dela preokrenuo rezultat. U 48. minutu autogol postiže Karlos Kueljar posle kornera, a u 51. je Aron Lenon sjajno prošao kroz sredinu i matirao Minjolea.

Totenhem je sada treći na tabeli sa 36 bodova (jedan manje ima Čelsi, ali i dva meča manje u ovom momentu), a Sanderlend ostaje na 13. mestu sa 22 boda. Totenhem 1. januara igra sa Redingom, dok Sanderlend dan kasnije gostuje Liverpulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter