1
Košarka

Anđušić ima Budućnost

Objavljeno: 29.12.12 u 11:49

andjusic

Tek što je napustio Partizan, Danilo Anđušić već dobija ponude za nastavak karijere. Među prvima se javila podgorička Budućnost koja je odmah uputila ponudu, o čemu smo vas ranije informisali.

Anđušić ima velike ponude širom Evrope, a mi smo poslali ponudu veću nego što može Budućnost u ovom trenutku. Ako je ne prihvati, mi mu želimo sve najbolje u nastavku karijere“, izjavio je predsednik šampiona Crne Gore Dragan Bokan za Vijesti.

Anđušiću prija interesovanje Budućnosti, ali ističe da će uzeti u razmatranje sve ponude koje bude dobio.

„Čuo sam da me Budućnosti želi i sigurno da mi prija interesovanje takvog kluba. Međutim, nisam doneo odluku o tome gde ću nastaviti karijeru. Uzeću u razmatranje sve ponude i u dogovoru sa menadžerom odlučiću šta je najbolje za mene“, rekao je Anđušić za Vijesti.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title AnÄ‘uÅ¡ić ima Budućnost | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to attempt out out around this theme. You respond so some its nearly exhausting to contend with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new whirl on a topic thats been holographic nearly for geezerhood. Good force, only outstanding!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter