0
Fudbal

7:3! Spektakl na Emirejtsu!

Objavljeno: 29.12.12 u 20:37
Volkot
Odigran je poslednji meč dana kada je u pitanju 20. kolo Premijer lige, Arsenal je na Emirejtsu sa neverovatnih 7:3 savladao Njukasl! Spektakularan meč, a briljirao je Tio Volkot.
U 20. minutu igrači Njukasla dopustili su Arsenalu da izvede kontranapad, Podolski je pronašao Volkota koji lako matira Krula za vođstvo. Njukasl stiže do izjednačenja u 43. minutu kada je šutirao Demba Ba posle slobodnoog udarca, lopta je udarila Vilšira i prevarila Šćešnog. Mogle su svrake do vođstva u prvom poluvremenu, ali je Ba u drugom minutu nadoknade šutirao glavom preko gola.
Volkot 2
Drugo poluvreme je počelo sa nova dva gola, po jednim na obe strane – Okslejd Čembrlen je doveo Arsenal u vođstvo u 51. minutu, a Silvan Marvo svojim prvim golom u sezoni izjednačio u 59. Podolski vraća vođstvo tobdžijama, ali Demba Ba treći put na meču poravnava u 69. minutu, ali je to bilo sve od Njukasla.
Djemba Ba
Volkot postiže drugi gol u 75. minutu, a zatim slede dva pogotka rezerviste Olivijea Žirua i za kraj sjajan prodor Volkota po levoj strani i maestralan gol za konačnih 7:3!
Arsenal je opet peti sa 33 boda, dok je Njukasl sada na 15. poziciji sa samo 20 bodova.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter