1
Auto Moto

Rosi može opet da pobeđuje

Objavljeno: 28.12.12 u 17:39

rosi

Loris Kapirosi veruje da Valentino Rosi može ponovo da osvajaja Gran Pri takmičenja, pošto je bio u prilici da testira Jamahin motor YZR-M1  koji će Rosi terati tokom naredne sezone.

Kapirosi je posle završetka aktivne karijere bio u prilici, kao savetnik za bezbednost takmičara da proba gotovo sve motore, a nedavno je izjavio da je bilo gotovo nemoguće pobediti na postojećem modelu Dukatija koji je Rosi vozio do kraja ove sezone. Poslednja pobeda na Dukatiju je bila daleke 2009. te godine kada je Stoner izdominirao, dok je Jamaha u poslednje dve sezone deset puta pobedila i još 30 puta bila na podijumu zahvaljujući Horheu Lorencu i Benu Spizu.

„Imao sam priliku da napravim nekoliko krugova na Jamahi u Valensiji, i zahvaljujem im na tome jer sam odmah shvatio koliko je to kompetitivan motor. Valentino je moj veliki prijatelj, i siguran sam da će biti veoma brz na ovakvom motoru. Javiće se u njemu ponovo entuzijazam, čak iako izgleda teško pobediti Lorenca i Pedrozu. Mislim da će pobeđivati na trkama, ali nisam siguran da će ponovo do titule. Ako mu uspe, onda je stvarno car!“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Rosi može opet da pobeÄ‘uje | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Howdy. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to locate so much helpful info here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter