0
Košarka

Čović: Neki su želeli da Zvezda uopšte nema adresu

Objavljeno: 28.12.12 u 17:16

covic

Nebojša Čović kako je i najavio izneo je podatke o finansijskom poslovanju KK Crvena zvezda a u svrhu toga da dokaže kako klub sa Malog Kalemgdana nije državni projekat.

Čović je na konferenciji za medije na Malom Kalemegdanu objavio informacije koliko je novca uloženo u klub od 1. januara 2001. godine do danas od strane državnih preduzeća i to je cifra od 3.653.904 evra.

“Mi kao klub krupnim koracima idemo ka punoj transparentnosti i definitivno može da se demistifikuje priča o Zvezdi kao državnom projektu, jer država u našem budžetu učestvuje sa oko 15 odsto, a ostatak dobijamo od privatnih sponzora. Uspeli smo za nešto više od godinu i po dana da dug od 15,5 miliona evra smanjimo na 336.000 evra koje ćemo isplatiti shodno dogovorenoj dinamici, a za period od 4. aprila 2012. godine nemamo nijedan jedini dinar duga“, rekao je Čović na konferenciji za medije na Malom Kalemegdanu.

On se svima koji stalno spominju zvaničnu adresu kluba, koja je trenutno na adresi FMP-a, u ulici Stjepana Šupanca, zahvalio na tom podsećanju.

“Na kraju sanacije adresa će biti na Malom Kalemegdanu, a one što pričaju o adresi pitam da li su imali bolje rešenje. Ja, ustvari, mislim da su oni imali ideju da Zvezda uopšte nema adresu.” zaključio je Čović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter