0
AdmiralBet ABA Liga

Traore i zvanično

Objavljeno: 27.12.12 u 17:02

ali traore

Kako smo jutros pisali, francuski košarkaš Ali Traore bio je na pragu dolaska u Crvenu zvezdu, a sada je stigla i zvanična potvrda iz kluba. Predsednik Nebojša Čović u sklopu konferencije o novom generalnom sponzoru, odvojio je postor i najavio dolazak novog centra.

“Prošle noći je potpisan ugovor sa Traoreom. On bi trebalo da 2. januara dođe u Beograd na lekarske preglede, a ako tu prođe sve kako treba, znate i sami šta to znači. Traore igra na poziciji pet, što ne znači odlazak nekog igrača sa pozicije centra”, rekao je Čović.

Takođe je i sam Traore na svom Tviteru najavio da za deset dana počinje sa treninzima.

„Srećan sam zbog potpisa ali moram da budem obazriv sa oporavkom. Još deset dana do prvih košarkaških treninga,“ napisao je Traore.

twitter

Interesantno je da je igrač Partizana Leo Vesterman među prvima oglasio povodom dolaska Traorea u protivnički tabor napisavši takođe na tviteru “šteta što je došao u Zvezdu”.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter