1
Domaći fudbal

OFK želi Kup

Objavljeno: 27.12.12 u 16:15

Zvezdan Terzić

Nije samo Vojvodina ta koja sanja o osvajanju Kupa. To je san i OFK Beograda, a cenim Javora i Jagodine takođe, ali se oni za sada nisu izjašnjavali.

Prvi čovek kluba s Omladinskog stadiona Zvezdan Terzić kaže da OFK Beograd u narednom periodu mora da nastavi stazama dobrih partija iz finiša sezone i u 2013. godini bude još bolji.

„Godina na izmaku nije bila potpuno u skladu s renomeom kluba, ali smo generalno zadovoljni Plasirali smo se u polufinale Kupa, dva puta pobedili Crvenu zvezdu u kratkom vremenskom periodu i nadamo se osvajanju ovog trofeja.

Kvalitet u igračkom kadru imamo, baš kao i u stručnom štabu, tako da verujem kako to neće biti neizvodljivo“, kaže Terzić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title OFK želi Kup | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hi there. Very nice blog!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your web site and take the feeds also…I am happy to find a lot of useful info here in the article. Thank you for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter