0
Domaći fudbal

Klubovi ne prate zahteve reprezentacije

Objavljeno: 27.12.12 u 18:24

Savo

„Imamo problem da način i zahtev u igri koji imamo u reprezentaciji klubovi često ne prate. Pokušavamo da se približimo u načinu rada i razmišljanja, jer nam je to svima u interesu“, rekao je Milošević novinarima u Jagodini.

Milošević je, zajedno sa direktorom mladjih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije (F S S) Mitrom Mrkelom, posetio fudbalski klub Jagodinu

„Stav saveza je da se malo više praktikuje saradnja sa klubovima s obzirom da često dolazimo u problem oko reprezentativnih odziva igrača, ostanka i nedolaska. Idemo po svim klubovima koji imaju reprezentativce, usaglašavamo program i pokušavamo da radimo ono što neki veliki i ozbiljni savezi rade, a to je da unapred napravimo godišnji plan“, kazao je Milošević.

On je istakao da najveći problem zbog odziva igrača F S S ima sa dva najveća srpska kluba, Partizanom i Crvenom zvezdom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter