1
Fudbal

Junajtedov promašaj opet na pozajmici

Objavljeno: 27.12.12 u 17:23

Bebe

Kada je pre dve godine došao iz portugalskog prvoligaša Gimaraeša u Mančester Junajted za neverovatnih 7.4 miliona funti, napadač Bebe je bio potpuni anonimus svima, osim Aleksu Fergusonu, bilo je jasno da je reč o potpunom promašaju.

Ovaj 22-godišnjak je daleko od prvog tima Junajteda i zato je ponovo poslat na pozajmicu, ovog puta u domovinu, i to u redove ekipe Rio Ave. Prvu sezonu kao član Mančester Junajteda, Bebe je proveo na pozajmici u turskom Bešiktašu u kom se takođe nije naigrao, delimično i zbog povrede koju je zaradio u mladoj reprezentaciji.

„Očigledno nešto nije išlo kako treba u mojoj karijeri. Omela me je i teška povreda, ali sada sam zdrav i spreman da pokažem koliko mogu i da svom novom klubu pomognem da ostvari dobar plasman“, rekao je Bebe.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Junajtedov promaÅ¡aj opet na pozajmici | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter