1
Fudbal

Sterling izabrao Englesku

Objavljeno: 26.12.12 u 11:50

Rahim Sterling

Rahim Sterling, mlada zvezda Liverpula, izabrao je da nastupa za reprezentaciju Engleske, a ne Jamajke, pošto je imao pravo da bira. Za mnoge je napravio logičan izbor, jer ipak sa gordim albionom može da se nada i nekom međunarodnom trofeju i velikom uspehu. On je rođen na Jamajci, ali je celu fudbalsku školu prošao u Engleskoj.

„Ne mogu da okrenem leđa Engleskoj, ne nakon svega što sam ovde doživeo i svega što sam prošao. Ne mogu samo da se prebacim, neću to učiniti. Očigledno je da imam jamajčanske krvi, moja majka je odatle i rođen sam tamo, ali niko nije vršio pritisak na mene za koga treba da igram na međunarodnom nivou. Ja sam izabrao Englesku.“

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Sterling izabrao Englesku | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. As I site possessor I believe the content material here is rattling fantastic , appreciate it for your efforts. You should keep it up forever! Best of luck.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter