1
Evropske lige

Nova blamaža Vile

Objavljeno: 26.12.12 u 20:34

Bejl

Posle kardinalnog poraza od Čelsija od 8:0 fudbaleri Aston Vile su se još jednom blamirali, ovoga puta pred svojim navijačima koji nisu mogli da dočekaju kraj utkmice na tribinama, već su otišli svojim kućama.
Nikome nije jasno kako Totenhem u prvom poluvrmenu nije postigao gol, jer su izveli neverovatnih 14 kornera, a šanse su promašivali Defo, Bejl, Adebajor, Lenon, Voker… Odlično je branio Guzan i sačuvao mrežu u prvom poluvremenu. Međutim, u drugom poluvremenu nisu promašivali gosti, pre svih Geret Bejl koji je dao hettrik.

Poveo je Totenhem u 58. minutu kada je asistenciju Notona iskoristio Džermejn Defo i kroz noge proturio loptu Guzanu za vođstvo pevaca. Od 61. do 84. minuta gledali smo šou Gereta Bejla i njegov hettrik za konačnih 0:4 i veliku radost Andrea Viljaša Boaša, jer njegov tim nastavlja borbu za plasman u LŠ, a ovo je bio treći meč Totenhema u nizu bez primljenog gola.

Aston Vila pod hitno mora da poboljša igru, da li sa Lambertom na klupi ili nekim drugim ostaje nam da vidimo, jer posle 0:12 u dva meča niko ne može da bude siguran na klupi… Aston Vila u sledećem meču dočekuje Vigan, dok Totenhem ponovo gostuje ovoga puta Sanderlendu.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Nova blamaža Vile | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Hiya. Very nice web site!! Man .. Excellent .. Amazing .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally…I am satisfied to find so much useful information here within the article. Thanks for sharing..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter