0
Domaći fudbal

Kuzeljević u Novom Pazaru

Objavljeno: 25.12.12 u 18:25

Slavenko Kuzeljević

Bivši trener Radničkog 1923 Slavenko Kuzeljević će biti novi trener ekipe Novog Pazara.

Novi Pazar je ostao bez trenera Bekvalca pre nekoliko dana a i bez nekoliko prvotimaca pa će cilj novog trenera biti da u najkraćem roku formira tim koji može da izbori opstanak u JSL.

„Novi Pazar ima dobar tim, a radi se o izrazito fudbalskoj sredini. Cilj je da zadržimo neke ključne igrače i da dovedemo ono što nam je neophodno da bi što pre obezbedili opstanak u eliti. To neće biti lako i očekujem veliku podršku navijača“rekao je Kuzeljević i dodao „Potrebno je da obavimo kvalitetne pripreme i što spremnije dočekamo proleće. Ovo je treći ili četvrti put da me kontaktiraju ljudi iz Novog Pazara ali ranije nismo uspeli da postignemo dogovor o saradnji“.

Novi Pazar trenutno ima 15 bodova i jedan od konkurenata u borbi za opstanak će mu biti baš bivši tim novog trenera, Radnički koji ima 3 boda manje.

U Novom Pazaru se takođe govori o smeni rukovodstvo i ako je suditi po glasinama novi predsednik kluba bi mogao biti bivši fudbaler Partizana i reprezentativac Damir Čakar, a pominje se i mogućnost dolaska doskorašnjeg generalnog sekretara Crvene zvezde Đorđa Stefanovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter