0
Domaći fudbal

Blokada za večite

Objavljeno: 25.12.12 u 18:44

1

Ludilo oko prelaznog roka je počelo i veliki broj igrača se po raznoraznim pričama seli u Partizan ili Crvenu zvezdu. Međutim, nijedan od njih neće moći da poptiše za večite rivale, dok posrnuli srpski fudbalski giganti ne reše svoju finansijsku situaciju.

 

Ovo je odluka Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije, a u ovoj zabrani se pored eipa s Topčiderskog brda nalaze i Jagodina, Javor, Sloboda, BSK Borča, Novi Pazar, OFK Beograd i Smederevo.

 

Aktuelni šampion mora da izmiri dugovanja prema FK Komgrap i bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću, dok je Zvezda blokirana zbog neizmirenja obaveza prema FK Borac i FK Javor, kao i prema igračima Vladanu Biniću, Dejanu Milovanoviću, Slavku Peroviću i Milanu Jeremiću.

 

Na spisku kažnjenih se nalazi i deset ekipa iz Prve lige Srbije i to: Napredak, Inđija, Metalac, Novi Sad, Radnički iz Nove Pazove, Timok, Jedinstvo, Bežanija, Mladost iz Lučana i Banat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter