0
Evropske lige

Nastasić: „Radujem se velikom broju utakmica“

Objavljeno: 24.12.12 u 18:14

Matija-Nastasic

Matija Nastasić se vrlo brzo uklopio u tim Mančester Sitija, a sada će po prvi put imati prilike da se uveri kako izgleda praznična groznica kada se za dve nedelje odigra i po pet mečeva. Mladi defanzivac kaže da mu to neće predstavljati problem.

„Radujem se uvek kada igram, a ove sezone sam najsrećniji u životu! Roditelji su mi došli u psetu tako da mi porodica neće nedostajati za praznike“, počeo je priču Nastasić i nastavio;

„Iako nas čekaju dva dalja gostovanja u zgusnutom rasporedu, to neće biti problem. Sada mislimo samo na meč sa Sanderlendom, a o Noriču ćemo misiti kasnije. Zaista se radujem velikom broju utakmica iako nisam navikao na takav raspored jer dok sam bio u Italiji, imali smo pauzu za praznike“.

Šampion Engleske je za vikend teškom mukom došao do pobede nad Redingom, ali reprezentativac Srbije ističe da je njegov tim zaslužio pobedu u nadoknadi vremena.

„Znali smo da će biti teško i da će se Reding samo braniti. Plan umalo da im uspe, ali zaslužili smo taj gol u samom finišu. Pokazali smo mentalnu snagu, da smo veoma motivisani i puni samopouzdanja. Ako želimo da odbranimo titulu, moramo da zadržimo sve te osobine“.

Ono što Nastasića posebno raduje su pohvale od trenera Manćinija i navijača.

„Veoma mi prija što navijači imaju visoko mišljenje o meni. To me motiviše da nastavim da igram na način na koji sam to radio i do sada“, istakao je mladi fudbaler.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter