0
Auto Moto

Produženje Masinog ugovora

Objavljeno: 23.12.12 u 14:02

Felipe Massa

Predsednik Ferarija Luka di Montecemolo, podržao je odluku Stefana Domenikalija da zadrži Felipa Masu i u 2013. godini, objašnjavajući da on u tamndemu sa Fernandom Alonsom drži sjajan balans u timu. Posle relativnog lošeg starta u prvom delu sezone, Masa se popravio i mogao čak i da parira Alonsu na poslednjih nekoliko trka.

„Brazilac je napravio veliki pomak u drugom delu sezone. U stvari, u prvom delu sezone je više delovalo kao da putuje po svetu i da je na odmoru“ izjavio je di Montecemolo na predbožićnom okupljanju u Ferariju.

„Šalu na stranu, odluka da se njemu produži ugovor je skroz u redu i ispravna je. Da smo se odlučili za nekog drugog, to bi bio neko ko bi morao da bude skroz drugačiji, a nisam nešto primetio da ih ima mnogo bržih od Felipea. Takođe, nismo želeli da menjamo uspostavljeni balans i dobru atmosferu. Domenikali i ja smo se dogovorili i verujemo da smo doneli pravu odluku, a verujemo i da će vreme potvrditi da smo bili u pravu. Pred kraj, kada je Felipe bio i brži od Fernanda, njegovi bodovi su nam pomogli u šampionatu konstruktora“

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter